Jimmy Choo Lory/S

Kód: 800807-2M2-49FQ
Výprodej
Značka: Jimmy Choo
11 999 Kč –40 % 7 199 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Sluneční brýle Jimmy Choo jsou výjimečné svými tvary ve spojení s neobvyklými kombinacemi materiálů a barev. Provokativní i klasické, to jsou sluneční brýle Jimmy Choo. Kolekce slunečních brýlí  Jimmy Choo je stejně přepychová, jako boty či kabelky od této renomované značky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Obuvník Jimmy Choo, původem z Malajsie, otevřel svůj první butik pro moderní inteligentní ženy počátkem 90. let minulého století. Kolekce slunečních brýlí Jimmy Choo je stejně přepychová, jako boty či kabelky od této renomované značky. Čistá linie designu a kvalitní zpracování doplněné o sofistikované detaily, to jsou atributy, díky kterým si kolekci slunečních brýlí Jimmy Choo oblíbely nejen celebrity, ale i elegantní ženy z celého světa. Provokativní i klasické, to jsou sluneční brýle Jimmy Choo.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sluneční brýle
Pohlaví: Ženy
Model: Jimmy Choo Lory/S
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Obuvník Jimmy Choo, původem z Malajsie, otevřel svůj první butik pro moderní inteligentní ženy počátkem 90. let minulého století. Kolekce slunečních brýlí  Jimmy Choo je stejně přepychová, jako boty či kabelky od této renomované značky. Čistá linie designu a kvalitní zpracování doplněné o sofistikované detaily, to jsou atributy, díky kterým si kolekci slunečních brýlí Jimmy Choo oblíbily nejen celebrity, ale i elegantní ženy z celého světa. Provokativní i klasické, to jsou sluneční brýle Jimmy Choo. 



Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz