Ray-Ban Original Aviator RB3025

Kód: RB3025-62-001/3E
Značka: Ray-Ban
4 999 Kč
Skladem (1 ks)

Ray-Ban Logo

Sluneční brýle RAY-BAN® Original Aviator jsou díky nadčasovému vzhledu světovým bestsellerem. Po uvedení filmu Top Gun s Tomem Cruisem se brýle Aviator staly doslova ikonickým modelem a značce Ray–Ban zajistily velkou slávu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sluneční brýle RAY-BAN® Original Aviator jsou díky nadčasovému vzhledu světovým bestsellerem. Po uvedení filmu Top Gun s Tomem Cruisem se brýle Aviator staly doslova ikonickým modelem a značce Ray–Ban zajistily velkou slávu.

Rám je vyroben z ušlechtilého kovu, který brýlím dodá perfektní vzhled a zároveň zajišťuje výjimečnou odolnost a pevnost. Čočky osazeny v brýlích poskytují 100% UV ochranu proti slunečním paprskům.

Nyní můžete mít své oblíbené sluneční brýle i ve variantě s dioptrickými čočkami na předpis RAY-BAN® na všech našich optikách.

Každé brýle s brýlovými dioptrickými čočkami RAY-BAN® na předpis jsou navrženy podle konkrétních parametrů vidění zákazníka (předpis, vzdálenost zornic, výška optického středu) a technických vlastností vybrané obruby.

Součástí balení je originální pouzdro RAY-BAN®.

RAY-BAN® již od roku 1937 patří k předním výrobcům brýlových čoček s jasným cílem: chránit oči užívatelů, zajistit maximální funkčnost a doplnit jejich každodenní vzhled různými variantami našich oblíbených designů.

Zrak Vám rádi přeměříme nebo více informací Vám sdělíme na všech našich optikách, kontakt ZDE.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sluneční brýle
Pohlaví: Unisex
Tvar rámu: Pilot
Typ rámu: Celorámový
Materiál: Kov
Barva čočky: Růžová
Barva čočky (údaj výrobce): Crystal Brown - Pink Silver Mirrored
Barva rámu: Zlatá
Délka stranice: 140
Šířka očnice: 62
Šířka nosníku: 14
Polarizace: Ne
Model: Original Aviator RB3025

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Sluneční brýle RAY-BAN® jsou nestárnoucí klasikou, která podtrhne Váš styl. 

Sluneční brýle a dioptrické brýle jsou vyrobené z ušlechtilých materiálů v té nejvyšší kvalitě a nabízí celou škálu tvarů a barev. Z kolekce slunečních brýlí RAY-BAN® si vybere každý.

 

Jsme certifikovaným prodejcem originálních brýlí značky RAY-BAN®.



Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz